Gratis verzending binnen NL vanaf €85,-
Verjaardag met Champagne!

Verjaardag met Champagne!

Ploppen met die kurken!

Het is feest! Nog maar 1 jaar geleden stonden wij voor onze vuurdoop, onze officiële opening met het reuze gezellige wijnevenement in Den Haag. Uiteraard willen wij dit graag met jullie vieren. Daarom bieden wij tot 15 December een 11+1 verjaardagskorting. Vul hiervoor bij het afrekenen op onze website de kortingscode GEFELICITEERD in, daarna wordt de korting automatisch verrekend.

Neem hier een kijkje in onze galerij

Joly Champagne

Een klein familiebedrijf dat streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zo zien we het graag! Bij Joly werden we tijdens ons tripje naar de champagne met meer dan open armen ontvangen. De broers Joly en hun vader runnen met een ongekende passie op biologische wijze hun Champagnehuis. We kwamen op een perfect moment, de oogsttijd! Echter was het niet alleen maar proeven en kijken, we mochten onze handen uit de mouwen steken. Helpen oogsten in de wijngaard, inladen van de kratten en de pers vullen, een droom voor iedere wijnfanaat.

Wat een schoonheden!

Joly is gelegen in het hart van de Champagne, en heeft zowel veel Pinot Meunier, Pinot Noir als Chardonnay wijngaarden in eigen beheer. Ze maken diverse prijswinnende Champagnes met enkele gemeenschappelijke kenmerken. Hun Champagnes zijn knisperend fris, met een gisterige romigheid maar vooral echte koopjes. Alleen de beste druiven komen in hun luxe flessen terecht. Wij hebben een selectie uit hun toppers gemaakt en, in onze ogen, het beste van Joly exclusief naar Nederland gehaald. Joly vertaald zich niet voor niets als "mooi"!

Charles Clément

Het wijnhuis Charles Clément is in 1956 opgericht door 22 wijnmakers die gezamenlijk over een gebied van 18 hectare en slechts één wijnpers beschikten in de buurt van Colombé-le-Sec. In 1972 was het eindelijk zo ver: de eerste flessen Champagne waren te koop. Ondertussen is de samenwerking uitgegroeid tot een coöperatie met meer dan 60 actieve leden welke verantwoordelijk zijn voor de productie van een indrukwekkend assortiment aan Champagnes. Het wijnhuis is overigens vernoemd naar één van de oprichtende leden.

 

Charles Clément een feest in het glas!

"Coupe" de soleil

Door de zuidelijkere ligging van Charles Clement, ten opzichte van Joly, zijn de Champagnes over het algemeen wat rijper en voller van stijl. Je kunt het vergelijken met het verschil tussen de Chardonnays uit bijvoorbeeld de Noordelijke en zuidelijke Bourgogne. De Clement Champagnes hebben een sterk autolytisch karakter en het huis maakt jaar in jaar uit een herkenbare Tradition. Dit doen ze door verschillende oogstjaren te mengen tot een zogenoemde huisassemblage. Design en kwaliteit komen samen en we zijn dan ook enorm trots dat we hun wijnen in Nederland mogen vertegenwoordigen.

Onze mooie Joly in de Decemberactie!

Ploppende feestdag-kortingen!

Vlak voor de feestdagen geven wij nog even een grote korting op onze Champagnes! Vind hieronder jouw favoriet:

Joly Champagnes

Joly Brut 0.375 L: Heerlijk fris met smaken van groene appel en limoen, in een half flesje geleverd om te genieten in klein gezelschap! Joly Elegance: Voller en bloemiger dan de brut met smaken van rode appel, grapefruit en witte bloemen. Spéciale Millésime 2016: Een vintage Champagne uit het topjaar 2016. Smaakbom met gedroogd fruit, gist en zelfs nootachtige smaken. Onze favoriet! Prestige Blanc de Noirs: Hun top cuvée geleverd in een houten kist. Een smaakexplosie waarin fruit en nootachtige aroma's op zijdezachte wijze de tong strelen.

Kijk hier voor de Champagnes van Joly

Charles Clément Champagnes

Tradition Brut: Groen fruit zoals appel, peer en limoen en iets romigs wat aan fruityoghurt doet denken. Brut Rosé: Rijp klein rood fruit, zoals rode bessen en framboos. Zeer zacht en aangenaam, verrassend bij het kerstdiner. Cuvee Speciale: Spatzuivere wijn, waarin rijpe citrus- en steenvruchten mooi in balans zijn met de romigheid. Onze favoriet van Charles!

Charles Clément in de Decemberactie!

Mail ons voor de Champagnes van Clément

Plaats een comment

Waar ben je naar op zoek?

Winkelmand