Gratis verzending vanaf €85,- & abonnementen

Over de wijngalerij

De Wijngalerij is een startend bedrijf dat zoekt naar eerlijke verhalen van echte boeren, prachtig vormgegeven flessen en vooral spannende wijnen. Door het enorme aanbod op de markt de dag van vandaag mag er in onze ogen extra aandacht zijn voor kunstzinnige vormgeving en pakkende verhalen achter de wijnen.

Wij kiezen voor wijnboeren die passievol en haast allemaal biologisch te werk gaan. Echte wijn, met liefde gemaakt. Daarnaast delen wij mooie wijnverhalen die je terug doen verlangen naar vakantie. Kunstzinnige vormgeving en eerlijk gemaakte wijn.

Wij nemen je mee naar: de kunst van het proeven! Uiteraard horen wij graag welke kunstwerken jullie thuis willen inlijsten en welke juist niet. Want zoals een goede galerij betaamt, verandert ook onze collectie door de smaak van ons publiek. 

Proost!

Alessio Fioravante
EIGENAAR

Door het hebben van een Italiaanse vader en een Limburgse moeder, is het bourgondische er met de paplepel ingegoten. Het was ook een kwestie van tijd totdat ik mijn verborgen liefde voor wijn ontdekte. Nu, na een aantal jaren geproefd te hebben, is het tijd om mijn liefde met jullie te delen!

Dennis Hoogenberg
EIGENAAR

Enkele jaren geleden ontdekte ik tijdens mijn verblijf in Stellenbosch mijn grootste passie, wijn! Lekker op reis de wereld ervaren en proeven via de diverse keukens en wijnen, daar wordt deze geboren Limburgse wijnreiziger intens gelukkig van. De verhalen achter de wijnen wil ik graag met jullie delen.

Waar ben je naar op zoek?

Winkelmand